Heren Recreanten 1 Kampioen

Heren Recreanten 1 Kampioen!!

 

Afgelopen zondag 8-4-2018 hebben onze heren recreanten met een prachtige 3-1 overwinning zichzelf voor de 4e keer in successie tot kampioen gekroond in de recreantencompetitie die door VC Velden wordt georganiseerd.

Nadat 4 jaar geleden de titel werd behaald in de D-poule, de afgelopen 2 seizoenen in de C-poule werd er dit jaar in de B-poule vanaf de eerste dag meegestreden om de prijzen. Na een 3-1 overwinning in de eerste speelronde moesten de heren nog genoegen nemen met een 3e plaats maar nadat enkele tegenstanders nog 1 of 2 setjes af wisten te pakken volgde er diverse 4-0 overwinningen waarmee de inmiddels verkregen koppositie steeds steviger in handen kwam van onze heren.

Onze mannen wisten volledig ongeslagen te blijven tot afgelopen dinsdag Brovoc uit broekhuizenvorst met 3-1 te sterk bleek. Hierdoor was tegen HVC (de titelconcurent van 2 jaar geleden) een overwinning noodzakelijk om te titel definitief binnen te halen. Nadat de eerste 2 sets relatief eenvoudig werden binnengehaald moest er in de 3e set toch een achterstand van enkele punten worden goedgemaakt. Maar nadat de 20-puntengrens was overschreden kwam het beslissende punt snel dichtbij.  HVC wist nog 3 kampioenspunten weg te werken, maar het uiteindelijk bleek “de Muur van Hoei” van Niels Goorts en Marcel Verdeuzeldonk op een 24-23 stand toch te machtig en was de titel een feit.  HVC bleef echter strijden en namen nog een verdiend puntje mee uit de gymzaal van basisschool st. Willibrordus waarmee de eindstand op 3-1 werd bepaald.  Een stralende zondagmiddag op het terras van sponsor en clubhuis ’t Dorpscafe waren een prachtig podium om deze zeer verdiende titel te kunnen vieren.